LOUISE

In samenwerking met John de Bruin Hovenier

In de nieuwbouwwijk van Abcoude staat een statig rood bakstenen huis, met een laag muurtje een parkeerplek voor de deur.

Weer een basis van zand, en een leeg pallet met vanuit de architect, de wens de beukhaag vakken te behouden aan de voorkant.

De wens van Louise een moderne tuin met heldere lijnen. Waar veel kleurige bloemen bloeien en een plek om te loungen voor de boys.

In de beukhagen vakken een warme uitbundige bloemen border met pittige kleur combinaties en grassen. Voor zit je heerlijk zit in de avondzon.

In de achtertuin meer rust en loungeruimte met knot wilgen, aan het nog onbebouwde weiland.

Aan de zijkant een eet terras waar in de toekomst misschien nog een pergola komt. Die zou kunnen begroeien met blauwe regen en clematis en kamperfoelie.

Een heerlijke plek om bij te kletsen, eten en te genieten met de boys !

WAT

Voor-en achtertuin Ontwerp & aanleg

LOCATIE

Abcoude

AANLEG

Winter 2019/2020